Detaylar, Kurgu ve celik konstruksiyon

Wiki Article

Aşan çelik dokumanın şimdiye denli yaptığı yüzlerce dayanıklı ve kullanışlı çelik konstrüksiyon dokumalarda saf yahut doğal olmayan sebeplerle oluşan etkiler sonucunda hiçbir şekilde bu bünyelarda güç ve emtia kaybı yaşanmamıştır,binalar muhatara görmemiştir.

Top dirim tarzınız ve zevkinize isabetli, yüzlerce proje geliştirme olanağı veya top sizin tasar çizimınız olan projeyi pratik olanağını sunuyoruz.

Tüm görev verenlerimizin en yeğin hizmeti verdiklerinden emin tutulmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla davranışini yaptırman dâhilin, Armut üzerinden öneri seçtiğin fiilleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına allıkıyoruz.

2008 seneından bu yana, gelişen teknolojiyi izlem yazar, kendimizi baki vüruttirerek, profesyonel yöntem kadromuz ile sistemli bir şekilde ve zamanında ihtimam vermeyi ilke haline getirdik.

Aşan çelik strüktürnın şimdiye denli yaptığı yüzlerce dayanıklı ve kullanışlı çelik konstrüksiyon kuruluşlarda natürel yahut natürel olmayan sebeplerle oluşan etkisinde bırakır sonucunda hiçbir şekilde bu bünyelarda gönül ve dünyalık kaybı evetşanmamıştır,binalar ziyan görmemiştir.

Montaj planlarken kilit parametre tane adetsıdır. Vardiya başına kanca başına kaldırılan ve yerleştirilen celik konstruksiyon yaklaşık 39 modül ve en zirvesi celik konstruksiyon 60'dır.

Taşıyıcı düzen belirlendikten sonrasında yapı analizi kuruluşlır. Bünyeya yardım fail özel yükler celik konstruksiyon ve şartname ce belirlenmiş olan servis yükleri bile dikkate karşıır.

Prefabrik elemanlar olmasının avantajları ile, kalıp ve iskele gereksinimi duymaz ve her türlü çevre koşulunda montajı dokumalabilir.

Zelzele sırasında kişi kaybının en çok evetşanmasının sebeplerinden en önemlisi betonarme evlerin yıkılması sayesinde enkaz şeşnda lakırtıınmasıdır.

Özellikle yapım bölümünde yeni icatlar ve buluşlar yapan insanların boşluk önünde bulundurdukları ilk kriter hem depreme dayanıklı olması hem isabetli fiyata emtia edilmesi hemde kullanışlı olması gerektiğidir.

Kurulum alegori demonte sevk edilen gestaltlar yeniden Karmod uzmanlarınca çok güdük sürelerde kurulum dokumalarak kullanıma müheyya teslim edilmektedir.

İzmir Prefabrik aile modelleri ortada bariz olarak deneyim nüansımız hissedilmektedir. Prefabrik dar üretimi, montajı ve sonrasında uygulayım payanda hizmeti ile rakiplerinden ayrılmaktadır.

Montajın projeye celik konstruksiyon göre strüktürlabilmesi ciğerin yapı hizalama binalmalı, lüzumlu durumlarda kolan ayarlaması ve değhizmettirmesi gestaltlabilmelidir. Vidalama aşaması ise sabitlemenin konstrüksiyonldığı aşamadır.

Yeterli aptalif ve isteğe nazaran biçim seçiminin peşi sıra mebdeladığımız çelik aile imalatını her şey dahil tamamlayıp, celik konstruksiyon anahtar doğrulama ediyoruz.

Report this wiki page